Ömür Boyu Ücretsiz Güneş Gözlüğü Bakımı

atasun-ucretsiz-bakim

Atasun Optik‘ten aldığınız gözlüklerin plaket, sap, vida ayarları ve ultrasonik özel temizliğini ömür boyu ücretsiz olarak Atasun Optik mağazalarında yaptırabilirsiniz.

Optik sektöründe en iyi görüş kalitesini, en uygun fiyatlarla herkese ulaştırmak ve en çok tercih edilen perakende firması olmayı hedefleyen Atasun, her bütçeye uygun modellerle Türkiye’de optik perakende pazarında büyük değişikliklere sebep oluyor.

Atasun Optik, dünyada 44 ülkede 6.000’den fazla mağazası ve 25.000’den fazla çalışanıyla faaliyet gösteren, bulunduğu pazarların optik perakendesinde lider konumunda olan Hollandalı GrandVision şirketinin %100 iştiraki olarak 2007 yılından beri Türkiye’de.

2016 itibari ile İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Gaziantep, Kocaeli, Eskişehir, Mersin, Kayseri, Diyarbakır, Denizli, Sakarya, Aydın, Konya, Manisa, Düzce, Hatay, Balıkesir, Afyonkarahisar, Bolu, Van, Muğla, Kırıkkale, Tekirdağ, Trabzon, Yalova ve Zonguldak’da toplam 29 ilde 140 noktada hizmet veren Atasun’dan internet mağazası üzerinden Türkiye’nin her yerine sipariş verebilirsiniz.

impression