n11’de Retro Zamanı

“Retro nedir? Retro, geçmişi günümüzde yaşayanların stilidir. Son zamanlarda bilen bilmeyen, retro aşağı retro yukarı geziyor; üstelik Vintage ile karıştırıyorlar. Vintage eski, retro ise eskinin yeniye uyarlanmış hali demek.” Bu sözler, n11 tarafından hazırlanan ve aşağıda göreceğiniz videodan alıntı.

Yine n11’deki Retro Kampanya sayfasından derleyerek gidelim;

Eski dönemlerde kullanılan eşyaların, günümüz tarzına uyarlanmış haline retro deniyor.

Retro akımını giysilerde, mutfak eşyalarında, dekorasyon eşyalarında ve teknolojik aletlerde görmek mümkün. Retro giyim modası, 70’li ve 80’li yılların giysileri, günümüz modası ile birleştirildiğinde ortaya son derece güzel kombinler çıkıyor. Şehirli ve modern bir görüntü oluşturmanın diğer bir kolay yolu da retro takıları ve retro çantaları kullanmak.

Retro dekorasyonda canlı renk tonları ön plana çıkıyor. Evin atmosferini yenilemek ve daha renkli bir yaşam alanı oluşturmak için renkli kanepeler ve diğer retro mobilyalar iyi bir seçenek oluşturuyor. Yanında retro abajurlar çok faydalı. TV ünitesi, saat, radyo ve diğer aksesuarlarla retro dekorasyonu tamamlamak mümkün.

Teknolojik ürünler de retro akımından etkileniyor. Akıllı telefonlarla uyumlu retro ahizeler büyük ilgi görüyor. Ayrıca fotoğraf makineleri, buzdolapları, mutfak ürünleri, ses sitemleri için retro seçenekler bulabilirsiniz.

Özetle, n11 retro sayfalarında retro meraklısı herkese uygun bir şeyler var, mutlaka inceleyin.

impression