Modanisa Stil Testini Çözün, 3.000 TL Ödüllü Yarışmaya Katılın

Modanisa Stil Testini çözerek Instagram’daki kombin yarışmasına katılanlar arasından seçilecek bir kişi, bir yıl boyunca Esra Seziş Kiğılı’dan özel stil danışmanlığı ve Modanisa‘dan toplam 3.000 TL değerinde kıyafet kazanıyor.

modanisa-esra-sezis-kigili-stilini-kesfet

modanisa-stil-testi-trendyStil testi, seçtiğiniz kombinlere göre stilinizi belirliyor, sonrasında bazı tavsiye ve önerilerle stilinizle ilgili bir video sunuyor. Ben tesettür giyinmiyorum, ancak Kuponrazzi’de başta Modanisa olmak üzere, Türkiye’nin önde gelen mağazalarından tesettür giyim indirimlerini takip ediyorum. Stil testini ben de çözdüm, kombinlerden hoşuma gidenleri seçtim; stilim “Trendy” çıktı. Trendy için Esra Seziş Kiğılı’nın kısa videosu şu şekilde:

Stil testini tamamlayıp, sonuçlara geçmeden hemen önce, yarışma konusundaki bilgilendirme ile karşılaşıyorsunuz:

Stiline en uygun kombini giyip fotoğrafını çek, kombini nerede ve nasıl kullanacağını belirten bir açıklamayla Instagram’da #modanisastilim ve @esraseziskigili etiketiyle paylaş! En güzel kombinler arasından Esra Seziş Kiğılı’nın belirleyeceği, modanisa.com’dan 1 yıl (2 sezon) boyunca toplam 3000 TL değerinde alışveriş yapacak olan şanslı kişi sen ol. Instagram’da fotoğraf paylaşımı son tarihi 15 Mart 2015 olup, kazanan kişi ile anket sonunda belirtilen e-posta adresi ile iletişime geçilecektir. Fotoğraf ile birlikte kombin hakkında açıklama yapılması zorunludur.

İki sezon boyunca toplam 3.000 TL alışveriş harika bir fırsat, katılım da kolay görünüyor. Kaçırmayın derim!

impression