Media Markt’ta 2016 Yılının Odağı “Müşteri Memnuniyeti”

media-markt-gulmek-sana-yakisiyor

Media Markt 2016 yılında markasını yenilemeye, odak noktasını da müşteri memnuniyeti olarak belirlemeye karar vermiş. Bu kapsamda yeni bir reklam filmi ve reklam müziği hazırlayan Media Markt’tın “Gülmek Sana Yakışıyor” sloganı, mağaza personelinin taşımaya başladığı özel rozetlerle desteklenmiş. Fiziki mağazalarında tüm ürünler için deneme olanağı sunan Media Markt’ta, internet mağazası da özel kampanyalar ve kupon kodlarıyla tüketicilere hizmet veriyor.

Geçen hafta Webrazzi’den Erdal Kaplanseren’e konuşan Media Markt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım, 2016’da Türkiye’de teknoloji perakendeciliği pazarının en az yüzde 12 büyüyeceğini, Media Markt Türkiye’nin önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa’da en hızlı büyüyen ülke olacağını söylemişti. Ayrıca “Yüzde 50’ye yakın büyüme yakaladığımız e-ticaret kanalımızla, Media-Saturn Holding içinde en fazla büyüyen ülkelerden biri olduk.” diyerek Media Markt internet mağazasına verdikleri önemi de vurgulamıştı. Webrazzi’de yer alan haberin tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Biz de Kuponrazzi ekibi olarak Media Markt internet mağazasındaki indirim kampanyalarıyla ürün ve kategori bazlı indirim kuponlarını düzenli olarak takip ediyor, tüketicilere önemli avantajlar sağlayan kampanyaları size en kısa sürede duyurmaya devam ediyoruz.

impression