Markafoni’den Tek Tıkla Hızlı Alışveriş

Hızlı ve keyifli alışveriş için Markafoni‘de Tek Tıkla Ödeme Sistemi kullanıma açıldı. Tek Tıkla Ödeme, alışverişinizi zaman kaybetmeden hızla gerçekleştirmeniz sağlayan güvenli bir ödeme sistemi.

Bu sistem aracılığı ile kredi kartı bilgilerinizi bir kez paylaştıktan sonra Markafoni’de güvenle saklayabiliyor, böylece kredi kartı bilgilerinizi her defasında sisteme girmek zorunda kalmıyorsunuz. Bu da tüm alışverişlerinizi tek tıkla yapmanızı sağlıyor.

markafoni-tek-tikla-odeme-2

Bu sistemin altyapısı Naspers Grubu şirketlerinden PayU tarafından sağlanıyor. PayU güvenli ödeme sistemi, PCI SCC (Payment Card Industry Security Standards Council) tarafından kart ve kart sahibi bilgilerini korumak amacıyla belirlediği PCI DSS (PCI Data Security Standards) sistemine sahip olmanın yanında, şifrelenmiş güvenli platformu protokolü SSL’ye (Secure Sockets Layer), Verisign grubu üyesi Thawte ile 256 bit şifreleme sertifikasyonuna ve McAfee Secure güvenlik filtresine sahip. Bu sayede kredi kartı bilgileriniz Markafoni üzerinde güvenle saklanıyor.

Tek Tıkla Ödeme sistemine henüz kayıt olmadıysanız, Markafoni‘den yapacağınız ilk alışverişinizde ödeme işlemini başarı ile tamamladıktan sonra karşınıza çıkan “Tek tıkla ödeme artık daha hızlı ve güvenli!” penceresinde yer alan “Devam et” butonuna tıklamanız gerekiyor. Kayıt işleminin güvenli bir şekilde yapılabilmesi için, açılan ekranda cep telefonu numaranızı girmeniz ve “Gönder” butonuna basmanız gerekiyor. Kısa bir süre sonra cep telefonunuza gelen doğrulama kodunu “Doğrulama Kodu” alanına, “Kart Adı” alanına da tek tıkla alışveriş yapacağınız kart için bir kayıt ismi girmeniz gerekiyor. “Kart Saklama Sözleşmesi” ni onaylayıp “Onayla ve Kaydet” e basmanızla birlikte işleminiz başarıyla tamamlamış olacaksınız.

Bundan sonraki alışverişlerinizi bir daha kart bilgileriniz girmeden tek tıkla tamamlayabilirsiniz. Sistemin tüm adımlarını aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

Markafoni - Tek Tıkla Ödeme
impression