Lidyana, LidyPuan adını verdiği sadakat programını başlattı

lidyana-lidypuan-sadakat-programi

“Modayı Keşfet” sloganıyla faaliyetlerine devam eden Lidyana, LidyPuan adını verdiği sadakat programını duyurdu. Lidyana üyeleri, yaptıkları alışverişlerden %5 oranında LidyPuan kazanıyor, biriken LidyPuan’larıyla alışveriş yapabiliyor.

1 LidyPuan’ın 1 TL olarak değerlendirildiği programda, alışveriş tutarının %50’sine kadar LidyPuan kullanılabiliyor. Kazanılan LidyPuan’lar üyelerin hesabına alışverişten 14 gün sonra yükleniyor ve yükleniş tarihinden itibaren 90. günde %50 oranında, 180. günde %100 oranında geçerliliğini kaybediyor; yani kazandığınız LidyPuan’ları en fazla 6 ay içinde kullanmanız gerekiyor. Bu süre bir yıl kadar olsa daha iyi olurdu diye düşünüyoruz.

Programın istisnaları ise şu şekilde:

– Teknoloji kategorisindeki ürünler ve Buse’nin İkinci El Pazarı ürünleri LidyPuan kazandırmıyor.
– Aerosoles, Aigle, Aldo, Asics, Ayyıldız, Baguette Jewellery, Batik by Özgür Masur, Bendis, Biondina, Birkenstock, Buse’nin İkinci El Pazarı, Cem Lokmanhekim, Damat, Desa, Dexter, Diadora, Evercreatures, Folli Follie, Forever New, Fornarina, Gaios Design, Gant, G-Star, Innobees, Jessica Simpson, Kiğılı, Lacoste, Le Coq Sportif, Mlle Mademoiselle, Mudo, Nautica, New Balance, Nine West, Onitsuka Tiger, Panama Jack, ParkBravo, Penti, Polo Ralph Lauren, Puma, Reef, Saucony, Skechers, Sperry Top Sider, Superga, Theg, The North Face, Tiffany & Co. ve Urban Queen, Wrangler markaları; parfüm, kozmetik, saat ve teknoloji kategorisine ait ürünler puan karşılığı alınamıyor.
Lidyana İndirim Kuponu kullanarak yapılan alışverişler LidyPuan kazandırmıyor.
– Aynı alışverişte hem LidyPuan, hem indirim kodu kullanılamıyor.

Diğer kuralları Lidyana‘da hesabım sayfasındaki LidyPuan bölümünden inceleyebilirsiniz. Programın açılışı nedeniyle tüm üyelerin hesabına 10 TL değerinde LidyPuan yüklendiğini de hatırlatalım.

impression