“İkisi birarada” Sevgililer Günü hediyesi Moschino Toy sadece Beymen’de satılacak

moschino-toy-sevgililer-gunu-hediyesi2013 yılında Moschino kreatif direktörü olan Amerikalı moda tasarımcısı Jeremy Scott, “This is not a Moschino Toy” yazılı t-shirt giyen Teddy Bear – ayıcık – şeklindeki şişesi ile yurtdışında çok sayıda habere konu olmuştu. Unisex bir parfüm olan Moschino Toy‘un şişesi, ayıcığın başını açınca ortaya çıkıyor. Jeremy Scott ürünü “parfüm şişelerinden edinilen ilk izlenimin yarattığı genel algıyı kırmak adına, Moschino Toy’un içeriğini çok daha güçlü yapmak istedik. Ve bence bunu başardık…” diyerek anlatıyor. Moschino Toy parfümün reklam yüzü olarak Isabella Fontana seçilmiş.

İtalyan mandalinası, ardıç meyvesi, yaban gülü, lavanta gibi farklı çiçek ve bitki esanslarının kullanıldığı Moschino Toy şişesiyle olduğu kadar soğuk dağlardan gelen temiz ve ferah esintiyi aratmayan kokusuyla da dikkat çekiyor.

Yaklaşan Sevgililer Günü için “ikisi birarada hediye” diye adlandırabileceğimiz parfüm, Türkiye’de sadece Beymen Zorlu Center ve Beymen internet mağazasında satılacak ve yakında vitrinlerde yerini alacak.

moschino-toy-isabella-fontana
impression