GittiGidiyor’da Worldpuan ile Alışveriş Başladı

gittigidiyor-worldpuan-ile-odeme

Geçtiğimiz haftaya kadar GittiGidiyor‘da kredi kartı, banka kartı, sanal kredi kartı, PayPal, BKM Express ve Bonus’larınızla ödeme yapılabiliyordu. Bu hafta duyurulan yeni ödeme yöntemi ise, Worldpuan! Artık kartınızda birikmiş puanları GittiGidiyor alışverişlerinde kullanabilirsiniz.

Kartınızdaki Worldpuan’ları kullanabilmeniz için, sepetinizde sadece bir ürün olmalı ve kartınızdaki Worldpuan tutarı ürün bedeline eşit ya da ürün bedelinden fazla olmalı. Yani ödemenin bir kısmını Worldpuan ile, kalanını kredi kartınız ile yapmanız henüz mümkün değil. Yine de bu yeni ödeme seçeneğini birikmiş puanı olan tüketiciler için çok iyi bir fırsat olarak görüyoruz. Bildiğiniz gibi, bankalar alışverişlerden kazanılan standart puanların dışında, özel kampanyalarla kısa süreli ve son kullanım tarihi olan ekstra puanlar hediye ediyorlar. Bu tür puanlar da zaman zaman takip edilmediği veya son kullanma tarihine kadar uygun bir fırsat çıkmadığı için geçerliliğini kaybediyor ve boşa gidiyor. Özellikle bu tür puanlarınızın boşa gitmemesi için, kısa notlar alarak veya cep telefonunuza hatırlatma kaydederek GittiGidiyor‘da kullanabilir, arada bir aklınıza gelen ufak tefek ürünlerin alışverişlerinde kullanabilirsiniz.

Worldpuan’la ödeme yapmak için, ödeme ekranında kart bilgilerinizi girin; kartınızda yeterli Worldpuan varsa “Ödememi WorldPuan ile yapmak istiyorum” seçeneği aktif hale gelecektir. Bu seçeneği kullanarak ödemenizi Worldpuan ile tamamlayın. Bu kadar!

impression