DeFacto’da Yeni Sezon Başladı!

Her sezon yeni koleksiyonları ile moda takipçilerinin beğenisini toplayan DeFacto, 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunu birbirinden şık ürünleriyle karşılıyor.

DeFacto 2014-2015 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nda; şıklığı rahatlıkla birleştirmek isteyenler için ‘Casual’ serileri moda tutkunlarının favorisi olacak. Salaş pantolon ve uzun hırkalar canlı renkler ve geometrik detaylarla birleşerek eşsiz bir birliktelik sunuyor. Toprak tonları ve tül zarefetinin kullanıldığı koleksiyonda 60’lar ruhunun etkisi hissedilmeye devam ediyor. Ekose, tüvit ve peluş kumaşların ağırlıkta olduğu koleksiyonun ana renklerini ise bordo, kırmızı, toprak tonları, siyah, yeşil, beyaz ve mavi oluşturuyor. Doğadan ilham alınarak tasarlanan birbirinden şık bluzler kalem pantolonları tamamlamaya hazır.

defacto-yeni-sezon-basladi

Şık tasarımlarıyla dikkat çeken DeFacto, Sonbahar-Kış 2015-2016 Erkek Koleksiyonu’nda bulunan ‘Deep Smart’ koleksiyonu ile yazı aratmayacak sıcacık bir ürün yelpazesi sunuyor. Yazın sıcacık havasından ve yüksek enerjisinden ilham alınarak hazırlanan koleksiyonda okyanus renkleri kullanılırken minimal desenler ve dokularla göz alıcı kombinler hazırlandı. Spor ve şıklığın maskülen bir estetikle buluştuğu karma koleksiyonda desenli gömlekler yeni sezonun vazgeçilmez parçalarından biri olurken yenilikçi materyallerin tazeliği ve derinin geleneksel ayrıcalığı yakından hissedilecek. Deep Smart koleksiyonunda ağırlıklı olarak beyaz, mavi, bordo ve petrol renkleri kullanılıyor.

Yeni sezon ürünlerde de özel indirimlerle alışveriş yapmak, DeFacto indirim kuponu ve kampanyalarını öğrenmek için DeFacto sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

impression