Kuponrazzi’deki Alışveriş Siteleri Nasıl Seçiliyor?

Kuponrazzi, “Türkiye’nin indirim kuponu sitesi” olma hedefiyle 2014 yılı başında yola çıktığında, arkasındaki ekip olarak alışveriş siteleri geliştirme, onlarla işbirliği ve yurtdışındaki alışveriş siteleri hakkında 10 yılı aşkın tecrübeye sahiptik. 2005 yılında e-ticarete girmiş, birçok e-ticaret girişimine danışmanlık hizmeti vermiştik. Kısacası, güvenlik, kredi kartı kullanımı, müşteri hizmetleri deneyimi gibi konularda tecrübeliyiz.

Bizim için etik değerler, iş ahlakı ve dürüstlük çok önemli. İnternetten alışverişin yaygınlaşması için büyük çaba gösteriyoruz. Bunun yanı sıra internetten alışverişin güvenli, müşteriyi memnun eden, rekabetçi bir pazar olmasını istiyoruz.

İşte yukarıda aktardığımız geçmiş ve geleceğe bakışımız nedeniyle, Kuponrazzi’ye alışveriş sitesi seçerken titiz bir inceleme yapıyoruz. Kuponrazzi, ticari bir iş olduğu için, sitemizde yer verdiğimiz alışveriş sitelerinin önemli bir kısmı ile ticari ilişki içindeyiz. Ancak bu ilişki, bir sitenin Kuponrazzi’de yer alması için ön şart olmadığı gibi, ticari ilişki kurabilir olmak, bir sitenin Kuponrazzi’de yer almasını için tek başına yeterli değil. Kuponrazzi’de önceliğimiz her zaman tüketicilerin mutluluğu. Tüketici mutlu olursa, Kuponrazzi de, alışveriş sitesi sahibi de mutlu olur ve kazanç elde eder.

Kuponrazzi’de gördüğünüz alışveriş siteleri, ilgili kişi / şirketin adı, adresi, telefon numarası, eposta adresi, müşteri hizmetleri bilgileri, satış sözleşmesi, gizlilik sözleşmesi ve kullanım koşulları gibi bilgileri açık ve net bir şekilde tüketicilere açıklamalı; güvenli kabul ettiğimiz ödeme yöntemlerinen en az birini desteklemeli; üyelik, alışveriş sepeti, indirim kuponu gibi özellikleri çalışır durumda olmalı; kullanıcı deneyimi açısından ortalama standartlarda veya üzerinde olmalı, satışını yaptığı ürünleri stoktan gönderdiğine veya kısa sürede tedarik edebileceğine dair bizi ikna etmeli. Kuponrazzi elbette yer verdiği hiçbir mağaza için özel bir sorumluluk alamaz, herhangi bir garanti veremez, ancak özellikle ilk tanımlama aşamasında, her alışveriş sitesi yukarıda saydığımız konular açısından detaylı bir şekilde incelenir; ekibimiz siteye üye olarak alışveriş deneyimini son aşamaya kadar kontrol eder; bazılarında gerçek bir alışveriş işlemiyle ilgili alışveriş sitesi gerçek anlamda test edilir.

kuponrazzi-magaza-secimi

Kuponrazzi’de yer verdiğimiz tüm alışveriş siteleri, daha sonra da sürekli olarak kontrol edilir. Sitelerin çalışıp çalışmadığı çok sık aralıkla kontrol edilirken, diğer konularda da rastgele seçtiğimiz alışveriş siteleri detaylı bir şekilde gözden geçirilir. Özellikle sık sık teknik sorunlar yaşayan, verdiği indirim kuponu çalışmayan, tüketiciler tarafından ürün temin ve gönderimi konusunda şikayet edilen alışveriş siteleri, Kuponrazzi’den çıkarılabilir. Elbette biz de kendi ihtiyaçlarımız için internette sürekli alışveriş yapıyoruz, bu alışveriş deneyimleri de, Kuponrazzi’de yer verdiğimiz mağazalar açısından gerçek bir test ve kontrol mekanizması kurmamıza yardımcı oluyor.

Alışveriş siteleriyle bu kadar yakından ilgilendiğimiz için, birçok mağazada hayati olmayan sorunlarla da karşılaşıyoruz. Bunları ilgili alışveriş sitelerinin yöneticilerine ileterek, hatalarını gidermelerine yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Biz internetten alışverişi çok seviyoruz; ve daha kaliteli, daha hızlı, daha güvenilir, daha zevkli olmasını istiyoruz, bu amaçla elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız.

 

 

impression