Kuponrazzi Blog’dan merhaba!

KuponrazziYaklaşık bir yıl önce açtığımız Kuponrazzi, sürekli büyüyerek Türkiye’nin alanındaki lider internet hizmetlerinden biri haline geldi. Geçtiğimiz bir yıl içinde ekip olarak zamanımızı büyük oranda tüketiciye daha iyi bir alışveriş deneyimi yaşatmaya ayırdık. Başlangıçta sadece birkaç mağazadan kupon kodları yayımladığımız Kuponrazzi, bugün büyük bir mağaza ailesine, binlerce kampanyaya ve bir kupon sitesinden çok daha ileri özelliklere sahip olan bir alışveriş platformu haline geldi.

İçerik ve mağaza seçerken gösterdiğimiz dikkatin yanı sıra, arka planda çalışan yazılıma da büyük önem veriyor ve sürekli yatırım yapıyoruz. Böylece “Türkiye’nin Güvenilir İnternet Mağazalarından Güncel İndirim Kodları” iddiasını her geçen gün daha güçlü bir şekilde vurgulayabiliyoruz. Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet verdikçe, istek ve beklentiler de artıyor; bu istekler bizi daha da yüreklendiriyor. Kuponrazzi’ye gösterdiğiniz ilgi ve destek için hepinize teşekkür ediyoruz.

Bugün, Kuponrazzi Blog’u hizmetinize sunuyoruz. Artık tüketicilere dönük öneri, püf noktası gibi paylaşımlarımızı ve Kuponrazzi’deki yenilikleri burada yazacağız. Ayrıca ziyaretçilerimizden gelen taleplerle ilgili yorumlarımızı paylaşmaya çalışacağız. Kuponrazzi Blog’da yer verilmesini istediğiniz konuları iletişim formunu kullanarak bize iletebilirsiniz.

Tekrar merhaba!

impression