Boyner İndirim Kodu Çalışmıyor

Son zamanlarda birçok online alışverişçinin Boyner indirim kodu çalışmıyor şeklindeki şikayetlerine rastlıyoruz. Boyner indirim kodu şikayetleri genellikle üç farklı nedenle ortaya çıkıyor.

  1. Boyner online mağazada veya Kuponrazzi gibi Boyner indirim kodu veren internet sitelerinde paylaşılan kuponların, geçerli oldukları kategori veya kampanya dışında çalışmaması. Burada zaman zaman tüketicilerin dikkatsizliği olduğu gibi, bazen de kupon sitelerinde açıklaması eksik yazılan, yanlış sayfalara yönlendiren içerikler, bu şikayete neden olabiliyor.
  2. Boyner indirim kodları çoğunlukla ne zamana kadar geçerli oldukları belirtilmeden paylaşılıyor. Bu durumda bu kodları takipçilerine aktaran kupon siteleri de son kullanma tarihlerini bilemedikleri için, süresi dolmuş kuponların aktif olarak yayında kaldığı durumlar yaşanıyor.
  3. Bazı kupon siteleri, eksik teknoloji veya editoryal eksiklikler nedeniyle Boyner indirim kodlarını süresi dolduğu halde yayında bırakıyor. Kuponrazzi, gerek teknolojisi, gerekse özenli içerik yönetimiyle, son kullanım tarihi dolan kuponları arşivleyerek tüketicilere sadece güncel ve çalışan indirim kodları sunuyor.

Sonuç olarak, çoğunlukla Boyner indirim kodu çalışmıyor şeklindeki şikayetler, aslında Boyner’den kaynaklanmıyor. Ancak, Boyner müşteri hizmetlerine bu şikayetlerini ileten tüketicilerin, Boyner indirim kodu son kullanım tarihlerinin duyurulması yönündeki isteklerini belirtmesinde büyük fayda olduğunu düşünüyoruz.

impression