BKM Express nedir?

BKM Express’ten önce, BKM nedir diye başlasak daha doğru olabilir. Bankalararası Kart Merkezi (BKM), 1990 yılında 13 bankanın katılımıyla ödeme sistemleri oluşturmak, işletmek ve geliştirmek amacıyla kurulmuş bir organizasyondur. Bu yazıyı yazdığımız Aralık 2014 tarihinde ortakları, Akbank, Finansbank, Garanti Bankası, Halkbank, ING Bank, TEB, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Yapı Kredi, Ziraat Bankası’dır. BKM kredi kartları ve ödeme sistemleri üzerine yaptığı çalışmaların yanı sıra, POS cihazı ile para çekmeyi sağlayan PosPara gibi yenilikçi uygulamalar da geliştirmektedir.

bkm-express-nedir

BKM Express, BKM, bankalar ve e-ticaret dünyasının önde gelen firmalarıyla birlikte geliştirilen, internetten alışverişi daha güvenli ve kolay hale getirmeyi hedefleyen bir ödeme sistemidir. BKM Express üyeleri, istediği kredi ve banka kartlarını sisteme kaydedebilir, kart bilgilerini paylaşmadan internette alışveriş yapabilirler. Ayrıca BKM Express mobil uygulamasıyla cepten cebe veya karta para göndermek de mümkün.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BnUIwZ6cqAc&showinfo=0&rel=0]

BKM Express ile:
– Kart bilgilerinizi kimseyle paylaşmadan, kolay ve güvenli alışveriş yaparsınız.
– Kartınız yanınızda olmasa bile alışveriş yapabilirsiniz.
– Taksitli alışveriş yapabilir, ödül / puan kazanmaya devam edersiniz.

Para Gönderme:
– BKM Express iPhone ve Android uygulamalarını kullanarak girdiğiniz telefon veya kart numarasına para gönderebilirsiniz.
– Alıcının cep telefonuyla eşleşen bir kart varsa, sadece telefon numarasıyla bu karta para gönderebilirsiniz.
– İsterseniz alıcının parayı herhangi bir ATM’den çekmesini sağlayabilirsiniz.

Kuponrazzi’de yer verdiğimiz mağazalar arasında da yaygınlaşan BKM Express, başta PayPal olmak üzere diğer ödeme sistemleriyle oldukça benzer özelliklere sahip, ancak taksitli ödeme, ödül / puan kazanımı gibi özellikleriyle Türkiye’deki alışkanlıklarımızla çok daha uyumlu bir sistem olarak öne çıkıyor. BKM Express hakkında detaylı bilgi, BKM Express ile ödeme alan mağazaların güncel listesi ve üyelik için resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

impression